wtorek, 13 sierpnia 2013

#3 - Z czekoladową muffinką

Dziś w bento resztki makaronu spaghetti z wczorajszego obiadu, wymieszane z zielonymi oliwkami, pesto i płatkami migdałów zrumienionymi na patelni. Obok - kabanos.


 W części deserowej domowa muffinka czekoladowa + suszone plasterki banana.


2 komentarze:

  1. uwielbiam bananowe chipsy a płatki migdałów na makaronie wyglądają obłędnie!
    pyszne zestawy
    Pozdrawiam,
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeśli chodzi o płatki migdałów to jestem kompletnie zafiksowana na ich punkcie i dodaję je obficie do makaronów, brokułów (dowody dzisiaj po południu ;)), sałatek, o słodkich wypiekach nie wspominając. Najbardziej chyba lubię je w tej formie prażonej, kiedy są lekko chrupiące i niesamowicie aromatyczne.

    OdpowiedzUsuń